Paraguaçu Paulista (munisipyo)

Coordinates: 22°28′13″S 50°38′43″W / 22.4702°S 50.6453°W / -22.4702; -50.6453
Gikan sa Wikipedia, ang gawasnong ensiklopedya
Alang sa ubang mga dapit sa mao gihapon nga ngalan, tan-awa ang Paraguaçu Paulista.
22°28′13″S 50°38′43″W / 22.4702°S 50.6453°W / -22.4702; -50.6453
Paraguaçu Paulista
Munisipyo
Nasod Flag of Brasil Brasil
Estado São Paulo
Gitas-on 507 m (1,663 ft)
Tiganos 22°28′13″S 50°38′43″W / 22.4702°S 50.6453°W / -22.4702; -50.6453
Population 42,281 (2015-07-25) [1]
Timezone FNT (UTC-2)
 - summer (DST) AMST (UTC-3)
GeoNames 6322438

Munisipyo ang Paraguaçu Paulista sa Brasil.[1] Nahimutang ni sa estado sa São Paulo, sa habagatang bahin sa nasod, 800 km sa habagatan sa Brasília ang ulohan sa nasod. Adunay 42,281 ka molupyo.[1]

Mga lungsod sa Paraguaçu Paulista:

Paraguaçu Paulista is located in Brazil
Paraguaçu Paulista
Nahimutangan sa Paraguaçu Paulista sa Brasil.

Hapit nalukop sa kaumahan ang palibot sa Paraguaçu Paulista.[2] Dunay mga 15 ka tawo kada kilometro kwadrado sa palibot sa Paraguaçu Paulista may gamay nga populasyon.[3] Ang klima umogon ug subtropikal.[4] Ang kasarangang giiniton 23 °C. Ang kinainitan nga bulan Nobiyembre, sa 26 °C, ug ang kinabugnawan Hulyo, sa 18 °C.[5] Ang kasarangang pag-ulan 1,754 milimetro matag tuig. Ang kinabasaan nga bulan Disyembre, sa 230 milimetro nga ulan, ug ang kinaugahan Agosto, sa 8 milimetro.[6]

Paraguaçu Paulista
GRAP SA KLIMA (Giya)
JFMAMJJASOND
 
 
190
 
 
27
20
 
 
154
 
 
28
19
 
 
151
 
 
29
20
 
 
154
 
 
29
19
 
 
142
 
 
25
14
 
 
230
 
 
23
14
 
 
67
 
 
24
11
 
 
8
 
 
27
15
 
 
156
 
 
31
17
 
 
112
 
 
33
17
 
 
159
 
 
33
18
 
 
230
 
 
30
18
Kasarangang talay sa kainiton (°C)
Kadaghanon sa ulan (mm)
Tinubdan: [5]

Ang mga gi basihan niini[usba | usba ang wikitext]

  1. 1.0 1.1 1.2 Paraguaçu Paulista sa GeoNames.Org (cc-by); post updated 2015-07-25; database download sa 2015-12-29
  2. "NASA Earth Observations: Land Cover Classification". NASA/MODIS. Retrieved 30 Enero 2016.
  3. "NASA Earth Observations: Population Density". NASA/SEDAC. Retrieved 30 Enero 2016.
  4. Peel, M C; Finlayson, B L. "Updated world map of the Köppen-Geiger climate classification". Hydrology and Earth System Sciences. 11: 1633–1644. doi:10.5194/hess-11-1633-2007. Retrieved 30 Enero 2016.{{cite journal}}: CS1 maint: unflagged free DOI (link)
  5. 5.0 5.1 "NASA Earth Observations Data Set Index". NASA. Retrieved 30 Enero 2016.
  6. "NASA Earth Observations: Rainfall (1 month - TRMM)". NASA/Tropical Rainfall Monitoring Mission. Retrieved 30 Enero 2016.