Pedrinhas Paulista (munisipyo)

Coordinates: 22°48′26″S 50°49′14″W / 22.80731°S 50.82055°W / -22.80731; -50.82055
Gikan sa Wikipedia, ang gawasnong ensiklopedya
Alang sa ubang mga dapit sa mao gihapon nga ngalan, tan-awa ang Pedrinhas Paulista.
22°48′26″S 50°49′14″W / 22.80731°S 50.82055°W / -22.80731; -50.82055
Pedrinhas Paulista
Munisipyo
Nasod Flag of Brasil Brasil
Estado São Paulo
Gitas-on 359 m (1,178 ft)
Tiganos 22°48′26″S 50°49′14″W / 22.80731°S 50.82055°W / -22.80731; -50.82055
Population 2,936 (2015-07-25) [1]
Timezone FNT (UTC-2)
 - summer (DST) AMST (UTC-3)
GeoNames 6322454

Munisipyo ang Pedrinhas Paulista sa Brasil.[1] Nahimutang ni sa estado sa São Paulo, sa habagatang bahin sa nasod, 800 km sa habagatan sa Brasília ang ulohan sa nasod. Adunay 2,936 ka molupyo.[1]

Mga lungsod sa Pedrinhas Paulista:

Pedrinhas Paulista is located in Brazil
Pedrinhas Paulista
Nahimutangan sa Pedrinhas Paulista sa Brasil.

Hapit nalukop sa kaumahan ang palibot sa Pedrinhas Paulista.[2] Dunay mga 23 ka tawo kada kilometro kwadrado sa palibot sa Pedrinhas Paulista medyo gamay nga populasyon.[3] Ang klima umogon ug subtropikal.[4] Ang kasarangang giiniton 22 °C. Ang kinainitan nga bulan Oktubre, sa 26 °C, ug ang kinabugnawan Hulyo, sa 16 °C.[5] Ang kasarangang pag-ulan 1,754 milimetro matag tuig. Ang kinabasaan nga bulan Disyembre, sa 230 milimetro nga ulan, ug ang kinaugahan Agosto, sa 8 milimetro.[6]

Pedrinhas Paulista
GRAP SA KLIMA (Giya)
JFMAMJJASOND
 
 
190
 
 
26
18
 
 
154
 
 
27
18
 
 
151
 
 
31
19
 
 
154
 
 
30
19
 
 
142
 
 
23
16
 
 
230
 
 
22
14
 
 
67
 
 
20
11
 
 
8
 
 
26
15
 
 
156
 
 
28
16
 
 
112
 
 
34
17
 
 
159
 
 
34
18
 
 
230
 
 
29
18
Kasarangang talay sa kainiton (°C)
Kadaghanon sa ulan (mm)
Tinubdan: [5]

Ang mga gi basihan niini[usba | usba ang wikitext]

  1. 1.0 1.1 1.2 Pedrinhas Paulista sa GeoNames.Org (cc-by); post updated 2015-07-25; database download sa 2015-12-29
  2. "NASA Earth Observations: Land Cover Classification". NASA/MODIS. Retrieved 30 Enero 2016.
  3. "NASA Earth Observations: Population Density". NASA/SEDAC. Retrieved 30 Enero 2016.
  4. Peel, M C; Finlayson, B L. "Updated world map of the Köppen-Geiger climate classification". Hydrology and Earth System Sciences. 11: 1633–1644. doi:10.5194/hess-11-1633-2007. Retrieved 30 Enero 2016.{{cite journal}}: CS1 maint: unflagged free DOI (link)
  5. 5.0 5.1 "NASA Earth Observations Data Set Index". NASA. Retrieved 30 Enero 2016.
  6. "NASA Earth Observations: Rainfall (1 month - TRMM)". NASA/Tropical Rainfall Monitoring Mission. Retrieved 30 Enero 2016.