Talaan sa mga talaan sa mga komyun sa Pransiya

Gikan sa Wikipedia, ang gawasnong ensiklopedya
Payl:Communes Map.GIF
Mapa sa 36,568 ka mga komyun sa metropolitan nga Pransiya.

Kini ang talaan sa mga talaan sa mga komyun sa Pransiya sa matag departamento.

Metropolitan nga Pransiya[usba | edit source]

# Departamento Talaan sa mga komyun
1 Ain Mga komyun sa departamento sa Ain
2 Aisne Mga komyun sa departamento sa Aisne
3 Allier Mga komyun sa departamento sa Allier
4 Alpes-de-Haute-Provence Mga komyun sa departamento sa Alpes-de-Haute-Provence
5 Hautes-Alpes Mga komyun sa departamento sa Hautes-Alpes
6 Alpes-Maritimes Mga komyun sa departamento sa Alpes-Maritimes
7 Ardèche Mga komyun sa departamento sa Ardèche
8 Ardennes Mga komyun sa departamento sa Ardennes
9 Ariège Mga komyun sa departamento sa Ariège
10 Aube Mga komyun sa departamento sa Aube
11 Aude Mga komyun sa departamento sa Aude
12 Aveyron Mga komyun sa departamento sa Aveyron
13 Baba sa Rodano Mga komyun sa departamento sa Baba sa Rodano
14 Calvados Mga komyun sa departamento sa Calvados
15 Cantal Mga komyun sa departamento sa Cantal
16 Charente Mga komyun sa departamento sa Charente
17 Charente-Maritime Mga komyun sa departamento sa Charente-Maritime
18 Cher Mga komyun sa departamento sa Cher
19 Corrèze Mga komyun sa departamento sa Corrèze
2a Corse-du-Sud Mga komyun sa departamento sa Corse-du-Sud
2b Haute-Corse Mga komyun sa departamento sa Haute-Corse
21 Côte-d'Or Mga komyun sa departamento sa Côte-d'Or
22 Côtes-d'Armor Mga komyun sa departamento sa Côtes-d'Armor
23 Creuse Mga komyun sa departamento sa Creuse
24 Dordogne Mga komyun sa departamento sa Dordogne
25 Doubs Mga komyun sa departamento sa Doubs
26 Drôme Mga komyun sa departamento sa Drôme
27 Eure Mga komyun sa departamento sa Eure
28 Eure-et-Loir Mga komyun sa departamento sa Eure-et-Loir
29 Finistère Mga komyun sa departamento sa Finistère
30 Gard Mga komyun sa departamento sa Gard
31 Haute-Garonne Mga komyun sa departamento sa Haute-Garonne
32 Gers Mga komyun sa departamento sa Gers
33 Gironde Mga komyun sa departamento sa Gironde
34 Hérault Mga komyun sa departamento sa Hérault
35 Ille-et-Vilaine Mga komyun sa departamento sa Ille-et-Vilaine
36 Indre Mga komyun sa departamento sa Indre
37 Indre-et-Loire Mga komyun sa departamento sa Indre-et-Loire
38 Isère Mga komyun sa departamento sa Isère
39 Jura Mga komyun sa departamento sa Jura
40 Landes Mga komyun sa departamento sa Landes
41 Loir-et-Cher Mga komyun sa departamento sa Loir-et-Cher
42 Loire Mga komyun sa departamento sa Loire
43 Haute-Loire Mga komyun sa departamento sa Haute-Loire
44 Loire-Atlantique Mga komyun sa departamento sa Loire-Atlantique
45 Loiret Mga komyun sa departamento sa Loiret
46 Lot Mga komyun sa departamento sa Lot
47 Lot-et-Garonne Mga komyun sa departamento sa Lot-et-Garonne
48 Lozère Mga komyun sa departamento sa Lozère
49 Maine-et-Loire Mga komyun sa departamento sa Maine-et-Loire
50 Manche Mga komyun sa departamento sa Manche
51 Marne Mga komyun sa departamento sa Marne
52 Haute-Marne Mga komyun sa departamento sa Haute-Marne
53 Mayenne Mga komyun sa departamento sa Mayenne
54 Meurthe-et-Moselle Mga komyun sa departamento sa Meurthe-et-Moselle
55 Meuse Mga komyun sa departamento sa Meuse
56 Morbihan Mga komyun sa departamento sa Morbihan
57 Moselle Mga komyun sa departamento sa Moselle
58 Nièvre Mga komyun sa departamento sa Nièvre
59 Nord Mga komyun sa departamento sa Nord
60 Oise Mga komyun sa departamento sa Oise
61 Orne Mga komyun sa departamento sa Orne
62 Pas-de-Calais Mga komyun sa departamento sa Pas-de-Calais
63 Puy-de-Dôme Mga komyun sa departamento sa Puy-de-Dôme
64 Pyrénées-Atlantiques Mga komyun sa departamento sa Pyrénées-Atlantiques
65 Hautes-Pyrénées Mga komyun sa departamento sa Hautes-Pyrénées
66 Pyrénées-Orientales Mga komyun sa departamento sa Pyrénées-Orientales
67 Bas-Rhin Mga komyun sa departamento sa Bas-Rhin
68 Haut-Rhin Mga komyun sa departamento sa Haut-Rhin
69 Rhône Mga komyun sa departamento sa Rhône
70 Haute-Saône Mga komyun sa departamento sa Haute-Saône
71 Saône-et-Loire Mga komyun sa departamento sa Saône-et-Loire
72 Sarthe Mga komyun sa departamento sa Sarthe
73 Savoie Mga komyun sa departamento sa Savoie
74 Haute-Savoie Mga komyun sa departamento sa Haute-Savoie
75 Paris  
76 Seine-Maritime Mga komyun sa departamento sa Seine-Maritime
77 Seine-et-Marne Mga komyun sa departamento sa Seine-et-Marne
78 Yvelines Mga komyun sa departamento sa Yvelines
79 Deux-Sèvres Mga komyun sa departamento sa Deux-Sèvres
80 Somme Mga komyun sa departamento sa Somme
81 Tarn Mga komyun sa departamento sa Tarn
82 Tarn-et-Garonne Mga komyun sa departamento sa Tarn-et-Garonne
83 Var Mga komyun sa departamento sa Var
84 Vaucluse Mga komyun sa departamento sa Vaucluse
85 Vendée Mga komyun sa departamento sa Vendée
86 Vienne Mga komyun sa departamento sa Vienne
87 Haute-Vienne Mga komyun sa departamento sa Haute-Vienne
88 Vosges Mga komyun sa departamento sa Vosges
89 Yonne Mga komyun sa departamento sa Yonne
90 Territoire de Belfort Mga komyun sa departamento sa Territoire-de-Belfort
91 Essonne Mga komyun sa departamento sa Essonne
92 Hauts-de-Seine Mga komyun sa departamento sa Hauts-de-Seine
93 Seine-Saint-Denis Mga komyun sa departamento sa Seine-Saint-Denis
94 Val-de-Marne Mga komyun sa departamento sa Val-de-Marne
95 Val-d'Oise Mga komyun sa departamento sa Val-d'Oise

Mga departamento sa gawas sa nasod[usba | edit source]

# Departamento Talaan sa mga komyun
971 Guadeloupe Mga komyun sa departamento sa Guadeloupe
972 Martinique Mga komyun sa departamento sa Martinique
973 Guyane Mga komyun sa departamento sa Guyane
974 Réunion Mga komyun sa departamento sa Réunion

Uban pang teritoryo sa Pransiya sa gawas sa nasod[usba | edit source]

# Departamento Talaan sa mga komyun
987 French Polynesia Mga dibisyon sa pagdumala sa French Polynesia

Tan-awa usab[usba | edit source]